Με τέσσερις αναμετρήσεις, δύο σε κάθε όμιλο, ολοκληρώνεται το Σάββατο 14 Μαρτίου η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Τοπικής κατηγορίας.
Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 15:30, με το μεγάλο ενδιαφέρον να στρέφεται στο γήπεδο Κοπανακίου, όπου θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Διαγόρα Κοπανακίου και τον Αίαντα Καλαμάτας.
Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου με 38 βαθμούς και το μεταξύ τους παιχνίδι ουσιαστικά αποτελεί έναν «τελικό» για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Β’ Τοπική κατηγορία.
Ο Διαγόρας Κοπανακίου θέλει μόνο τη νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα του ομίλου και να πανηγυρίσει την άνοδο. Από την άλλη πλευρά, ο Αίαντας Καλαμάτας έχει το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων, καθώς εκτός από τη νίκη τον εξυπηρετεί και η ισοπαλία. Ο λόγος είναι ότι στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού του Διαγόρα, γεγονός που του δίνει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα μαζί με τους διαιτητές έχει ως εξής:
Α Όμιλος Γ Κατηγορίας
(18η αγωνιστική)
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ – Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Σάββατο 14/03/26 15:30 ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Μ., ΣΑΡΙΔΗΣ Δ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ Σάββατο 14/03/26 15:30 ΚΑΥΚΑΣ Α., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΑΛΑΚΟΥΤΗΣ Γ.
Β Όμιλος Γ Κατηγορίας
(18η αγωνιστική)
Α.Ο. ΧΑΤΖΗ – ΑΣ ΔΑΝΑΟΣ ΣΟΥΛΗΝΑΡΙΟΥ Σάββατο 14/03/26 15:30 ΚΟΜΠΙΛΙΡΗΣ Π., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΜΙΝΑΡΔΟΣ Μ.
ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΙΚΑΡΟΣ – ΑΕΠΣ ΑΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Π. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ Σάββατο 14/03/26 15:30 ΣΑΠΟΥΤΖΗΣ Χ., ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΚΟΣ Π., ΤΟΜΑΡΑΣ Χ.

