Σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ευρείας ομάδας που διεκδικεί τη διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας, με επικεφαλής τον υποψήφιο πρόεδρο Παναγιώτη Βασιλόπουλο, στο πλαίσιο των διεργασιών ενόψει των εκλογών της 30ης Μαρτίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ Καλαμάτα, με τους Ευριπίδη Τσιμπανάκο και Βασίλη Μουζάκη να δίνουν το «παρών», ενώ παρευρέθηκε και ο νομικός σύμβουλος Αργύρης Λίβας. Η συνάντηση συνοδεύτηκε από συμβολική «χειραψία συνεργασίας», η οποία, σύμφωνα με τους συμμετέχοντες, σηματοδοτεί τη διάθεση για κοινή πορεία ενόψει της επόμενης ημέρας στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε έκθεση για την υφιστάμενη κατάσταση της Ένωσης από τους κ.κ. Αλεξανδρόπουλο και Γεωργόπουλο, με στόχο –όπως τονίστηκε– να αποτελέσει τη βάση για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.
Ο υποψήφιος πρόεδρος Παναγιώτης Βασιλόπουλος, σε δήλωσή του, ανέφερε:
«Στόχος μας είναι μια Ένωση που θα ανήκει στα σωματεία της. Με διαφάνεια, οργάνωση και τη συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου μας, ξεκινάμε μια νέα πορεία για να δώσουμε στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο την αίγλη που του αξίζει.»
Οι διεργασίες συνεχίζονται ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών της ΕΠΣ Μεσσηνίας, με τις υποψηφιότητες να διαμορφώνουν το σκηνικό της επόμενης ημέρας.


