Η Καλαμάτα ακόμα δεν έχει λύσει το θέμα που αφορά τον προπονητή που θα την οδηγήσει στη Stoiximan Super League.
Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Γιώργος Πρασσάς, δεν έχει αποφασίσει ακόμα ωστόσο στο μυαλό του έχει ξεκαθαρίσει αρκετά και κυρίως έχει συγκεκριμένα πράγματα.
Το όνομα του Χουάν Φεράντο βγήκε ξανά στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο στην παρούσα φάση. Εξάλλου, ο Ισπανός βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του monobala.gr, ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας δεν έφυγε ποτέ από το κάδρο της διαδοχής του Αλέκου Βοσνιάδη. Ο νεαρός τεχνικός της Ελλάς Σύρου, μπορεί να έχει αυτή την περίοδο το άγχος για το αν θα σώσει την κατηγορία με την ομάδα των Κυκλάδων, όμως παραμένει μονίμως στη λίστα της «Μαύρης Θύελλας» και μάλιστα σε περίοπτη θέση.
Κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα συμβεί, αλλά το ότι ο Χριστοφιλέας κάνει «γκελ» στον Πρασσά είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο, ότι και να λένε οι εμπλεκόμενες πλευρές.
Οι οριστικές αποφάσεις δεν θα αργήσουν να παρθούν. Ο Πρασσάς ζυγίζει και σύντομα θα καταλήξει. Παρότι ακούει πολλούς και πολλά, δεν πρόκειται να επηρεαστεί ιδιαίτερα αναφορικά με την τελική επιλογή του.
Πηγή: monobala.gr

