Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ακρίτας Κορώνης, ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 6-0 της Στενωσιάς, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό άγχος, αλλά με ωραίο και ανοιχτό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα της και κυριάρχησε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και φτάνοντας σε μια άνετη νίκη.
Το σκορ άνοιξε ο Αλεξανδρόπουλος στο 10’, με τον Μουτζούρη να διπλασιάζει τα τέρματα στο 25’. Ο Κουλόπουλος έκανε το 3-0 στο 37’, δίνοντας από νωρίς διαστάσεις θριάμβου στο παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιακουμής με πέναλτι στο 60’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ ο Λιάππας με δύο προσωπικά τέρματα στο 66’ και στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κότσης με βοηθούς τους Τομαρά και Τίγκα.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Χοτζόλι, Τσελάι, Παναγιωτόπουλος, Κουτσουμπός (53′ Μάντης), Gjinai, Αλεξανδρόπουλος (71′ Σαρελλάς), Κουλόπουλος (71′ Μιχαλόπουλος), Γιακουμής, Κουντάνης (71′ Μαλιόγκας), Μουτζούρης (53′ Λιάππας).
Α.Ο ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ: Μποζιονέλος, Azaria (87′ Λυμπερόπουλος), Yero, Χίντα, Μακαρούνης, Μ. Κράκουλι, Λίτσας, Μπαρδόλι, Παπαδόπουλος, Χρόνης, Βλάχος.
- Φωτογραφία: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη

