Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή η 28η αγωνιστική της Β’ Τοπικής κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να παραμένει έντονο τόσο στη «μάχη» του τίτλου όσο και στην προσπάθεια για παραμονή.
Ο πρωτοπόρος Εθνικός Μελιγαλά, που έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο, υποδέχεται τον ΑΟ Πατίστα και θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.
Στα Αρφαρά, ο Αστέρας Αρφαρών, που επίσης έχει «κλειδώσει» την άνοδο, αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Ασπροχώματος, με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του δεύτερου γύρου και αναμένεται να βάλουν δύσκολα.
Στο γήπεδο «Ι. Κάρτσωνας», ο ΑΟ Λαιΐκων φιλοξενεί τον Ηρακλής Καλαμάτας και θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει για την 3η θέση και την άνοδο.
Στο Πλατύ, ο Ατρόμητος Πλατύ αντιμετωπίζει τον ΑΠΣ Δήμου Παπαφλέσσα σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα για τη νίκη.
Τέλος, στο «Π. Μπαχράμης» (19:00), η Δόξα Καλαμάτας υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου, σε ένα κομβικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, που με νίκη «σφραγίζουν» την παραμονή τους στην κατηγορία.
Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα μαζί με τους διαιτητές έχει ως εξής:

