Μία άκρως επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας που νίκησε με σκορ 0-4 τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου.
Οι “πράσινοι” έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Άρη Μαντζούνη που πέτυχε τρία γκολ πήραν το διπλό και τερμάτισαν στην 4η θέση με 58 βαθμούς.
Την παραμονή έχει εξασφαλίσει και ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου που αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι με πολλές απουσίες και τραυματισμούς.
Μόλις στο 6′ ο Μαντζούνης άνοιξε το σκορ για το 0-1.
Στο 17′ ο Κουρεντζής έκανε το 0-2.
Στο 28′ και στο 63′ ο Μαντζούνης, το τελικό 0-4.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αράπης με βοηθούς τους Μπαζίγο και Δημόπουλο.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Βαρβεράκης, Niculae, Κρέπης, Μάρκου, Διονυσόπουλος, Μπλάνας, Μιχαήλ, Λάζαρης, Σωτηρόπουλος, Βλαχόπουλος, Καυκάς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μουσελίνος, Ζόμπολος, Γ. Κατσαβός, Π. Κατσαβός (46′ Σαχλάς), Σταματόπουλος, Τσουλάκος, Μαντζούνης, Τσιούφης, Μεμισία, Κουρεντζής, Παλιάς (46′ Καυκούλας).

