Σε ευχάριστο οικογενειακό κλίμα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας, καθώς ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Έλτον Ντέρτζια, έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.
Η σύζυγός του, Χαρά, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, σκορπίζοντας χαμόγελα και συγκίνηση τόσο στην οικογένειά τους όσο και στους ανθρώπους του συλλόγου.
Η διοίκηση, οι συμπαίκτες και όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Παναθηναϊκού Καλαμάτας έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους στο ευτυχισμένο ζευγάρι, εκφράζοντας την ευχή το νεογέννητο να είναι πάντα υγιές, καλότυχο και να μεγαλώσει με αγάπη και ευτυχία.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Καλαμάτας
Ευχετήρια ανακοίνωση
Η ομάδα μας αυτήν την εποχή, εκτός από την οργάνωση, τις ανακοινώσεις και τις μεταγραφές, έχει και ευχάριστα νέα για την οικογένειά μας.
Ο αθλητής μας Έλτον Ντερτζια έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.
Η σύζυγός του Χαρά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Καλαμάτας του εύχεται να του ζήσει, να είναι υγιές και καλότυχο στη ζωή του και να το δουν όπως επιθυμούν.

