Με συνέπεια στο πλάνο που έχει χαράξει για τη δημιουργία μιας ομάδας με παρόν αλλά και μέλλον, ο Πανθουριακός προχώρησε σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, δίνοντας έμφαση στο ντόπιο στοιχείο.
Μετά την απόκτηση του Σέφα, οι πρωταθλητές Μεσσηνίας ανακοίνωσαν την ένταξη στο δυναμικό τους του 18χρονου αμυντικού Άγγελου Γιαμαρέλου, ο οποίος προέρχεται από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Πατίστα, ξεχωρίζοντας από μικρή ηλικία για τις ικανότητές του, πριν συνεχίσει την εξέλιξή του στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, όπου απέκτησε σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες.
Η συγκεκριμένη μεταγραφή επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία που ακολουθεί ο Πανθουριακός, καθώς η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο επενδύουν σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τη Μεσσηνία, με στόχο οι «Κουκουβάγιες» να στηριχθούν σταδιακά σε δικά τους παιδιά που μπορούν να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα επόμενα χρόνια.
Με αυτόν τον τρόπο, ο Πανθουριακός δεν ενισχύει μόνο το ρόστερ του ενόψει των απαιτήσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική, αλλά παράλληλα χτίζει τις βάσεις για ένα μέλλον με έντονο το μεσσηνιακό στοιχείο και ποδοσφαιριστές με προοπτική εξέλιξης.
Η σχετική ανακοίνωση:
Ο Panthouriakos FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Αγγελος Γιαμαρελος, γεννημένος το 2008. Αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.
Να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Παναθηναϊκού Καλαμάτας για την άψογη συνεργασία που είχαμε, όπως επίσης και τον κ. Αντώνη Αγγελή για την βοήθεια που παρέχει στην ομάδα μας.
Άγγελε, καλώς ήρθες στον Πανθουριακό και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την κουκουβάγια στο στήθος.

