Οριστικά στην Ελλάδα και πλέον στη Μεσσήνη βρίσκεται ο Santiago Rizzi, με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να αποτελεί και επίσημα το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παμίσου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η άφιξή του σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ακόμη μίας σημαντικής μεταγραφικής κίνησης για τους «πράσινους», οι οποίοι συνεχίζουν μεθοδικά την ενίσχυση του ρόστερ τους, δείχνοντας έμπρακτα πως οι στόχοι για τη νέα σεζόν είναι ιδιαίτερα υψηλοί.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε τον ποδοσφαιριστή στη νέα του ποδοσφαιρική οικογένεια, ευχόμενη να συνδυάσει την παρουσία του με πολλές επιτυχίες και να συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων του Παμίσου.
Η ανακοίνωση
«Πάτησε Ελλάδα ο Santiago Rizzi, επίσημα στη πόλη μας το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.» ☘️

