Σε ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό τουρνουά, όπου το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα και πρωταγωνιστεί η προσφορά, συμμετέχει η ΠΑΕ Καλαμάτα.
Η «Μαύρη Θύελλα» θα βρεθεί στον Βόλο, ενώνοντας τη δύναμή της με τον Βόλο, τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό Β’, σε μια διοργάνωση που έχει ως βασικό στόχο την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου.
Το μήνυμα της διοργάνωσης είναι ξεκάθαρο: «Στο γήπεδο αντίπαλοι. Στον σκοπό, μαζί.» Οι τέσσερις ομάδες αφήνουν για λίγο στην άκρη την αγωνιστική αντιπαλότητα και στέκονται δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας πως το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να έχει κοινωνικό αποτύπωμα.
Η Καλαμάτα θα ανοίξει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, αντιμετωπίζοντας τον Βόλο στις 21:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Νωρίτερα, στις 18:30, θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση του τουρνουά ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και τον Πανιώνιο.
Οι αγώνες κατάταξης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12 Αυγούστου, με τον μικρό τελικό να έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 και τον μεγάλο τελικό για τις 21:00, αμφότεροι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Για την «Μαύρη Θύελλα», το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί ακόμη μία ευκαιρία να συνδυάσει την αγωνιστική προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν με μια σημαντική κοινωνική δράση.
Γιατί υπάρχουν αγώνες που αξίζει να τους δίνουμε όλοι μαζί.
Για τα παιδιά. Για το χαμόγελο. Για την προσφορά.

