Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Παραλίας, νιώθοντας περήφανοι την προσπάθεια όλων των αθλητών και ιδιαίτερα των παιδιών που προέρχονται από την ακαδημία ενώ επίσης δίνει και πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές για την άψογη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο την φετινή αγωνιστική σεζόν.
Η ανακοίνωση:
“Μετα το χθεσινο αγώνα της ομάδας μας για το πρωταθλημα της Α1 κατηγορίας όπου συμμετέχουμε και με αφορμή τα 2 γκολ που πέτυχε ο 15χρονος Νταβέας Ιωάννης, είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια όλων των αθλητών μας και ιδιαίτερα των παιδιών που προέρχονται απο την ακαδημια μας οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στους αγώνες και δείχνοντας με αυτο το τρόπο τη μεγάλη σημασία που δίνουμε στις ακαδημίες της ομάδας μας.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι προπονητές μας έχουν την τεράστια ευθύνη και ειδικά στο παιδικό ποδόσφαιρο που εκτός από ποδοσφαιριστές “χτίζουν” και τους χαρακτήρες τους. Συγχαρητήρια στον κ.Βοριλα Ιωάννη κ Μηνά Κακαλέτρη για αυτό που κάνουν σε συνεργασία πάντα με τον κ. Χιώτη Πετρο”.

