Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Μπάσκετ > Ελλάδα – Μαυροβούνιο 69-73: Το προσπάθησε αλλά δεν ήταν αρκετό
Μπάσκετ

Ελλάδα – Μαυροβούνιο 69-73: Το προσπάθησε αλλά δεν ήταν αρκετό

admin
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2023
admin

Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα με 73-69 από το Μαυροβούνιο στην τελευταία της αναμέτρηση στο Mundobasket, με την «γαλανόλευκη» να παρουσιάζεται προδομένη από την κούραση και τις απουσίες.

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο ανώτερο Μαυροβούνιο, με αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογική σημασία, αφού έτσι κι αλλιώς η «γαλανόλευκη» είχε αποκλειστεί, να γνωρίζει την ήττα.

Το Μαυροβούνιο ήταν μπροστά στο σκορ από την έναρξη του αγώνα και μέχρι το τέλος δεν είδε ποτέ την Ελλάδα να περνά μπροστά, με τις δυο ομάδες μάλιστα να έχουν ένα χαμηλό σκορ στην αναμέτρηση.

Ο Βούτσεβιτς με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι, με τον Παπαπέτρου ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής να έχει 18. Άτυχη στο φινάλε η ελληνική ομάδα που είδε τον Χατζηδάκη να τραυματίζεται και να αποχωρεί από τον αγώνα, ενώ ο Θανάσης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί καθόλου, αφού ένιωσε ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με πεντάδα Γουόκαπ, Μωραΐτη, Ρογκαβόπουλο, Παπανικολάου, Παπαγιάννη και γρήγορα βρέθηκε πίσω στο σκορ, έχοντας μεγάλο πρόβλημα τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι.

Δύο τρίποντα του Μποχωρίδη στις αρχές του 2ου δεκάλεπτου έφεραν το παιχνίδι στο -1 για την Ελλάδα, ωστόσο το ημίχρονο τελείωσε με 36-30 υπέρ των Μαυροβούνων.

Η Εθνική ξεκίνησε και το 3ο δεκάλεπτο με προβλήματα και μάλιστα βρέθηκε στο -12, με το δεκάλεπτο να κλείνει τελικά στο -8 (42-50).

Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο η Ελλάδα έδειξε ότι αφυπνίστηκε, ωστόσο παρά την μεγάλη προσπάθεια των Ελλήνων διεθνών, το Μαυροβούνιο κράτησε το υπέρ του προβάδισμα και εν τέλει έφτασε στη νίκη με 73-69.

Ελλάδα(Δημήτρης Ιτούδης): Μποχωρίδης 13 (2), Χατζηδάκης 2, Λαρεντζάκης, Λούντζης 2, Μωραΐτης, Παπαγιάννης 5 (1), Παπανικολάου 13 (3), Παπαπέτρου 16, Ρογκαβόπουλος 7 (1), Ουόκαπ 11 (1)

Μαυροβούνιο(Μπόσκο Ράντοβιτς): Ντρόμπνιακ 4, Ντούμπλεβιτς 4, Ιβάνοβιτς 7 (1), Μιχάιλοβιτς 10 (1), Πόποβιτς 5, Ράντοντσιτς 12 (1), Ράντοβιτς 8, Σιμόνοβιτς 2, Σλάβκοβιτς 2, Βούτσεβιτς 19

 

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 30-36, 42-50, 69-73

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
admin 3 Σεπτεμβρίου 2023 3 Σεπτεμβρίου 2023
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Super League: Για το απόλυτο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Εκτός έδρας ΑΕΚ και Παναθηναϊκός
Επόμενο άρθρο Ο ΑΟ Διαβολιτσιου – Ολυμπιακός Διαβολιτσίου 2-1 τον Ακρίτα Κορώνης σε φιλικό παιχνίδι (ΦΩΤΟ)
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ποδόσφαιρο

Ελλάδα – Παραγουάη 0-1: Ήττα για την «άνευρη» Εθνική ποδοσφαίρου στο φιλικό παιχνίδι του «Καραϊσκάκης»

28 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Μονακό 107-97: Νίκησε, κάλυψε τη διαφορά και φουλάρει για τα πλέι οφ της Euroleague

28 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ελλάδα – Παραγουάη: Ευκαιρία για δοκιμές για την Εθνική ποδοσφαίρου ενόψει του Nations League

27 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Μονακό: Ακόμα ένας τελικός εξάδας για το «τριφύλλι» στη Euroleague

27 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?