Πραγματικά διαφήμιση του ποδοσφαίρου σήμερα στο Αρφαρά όπου ο τοπικός Αστέρας πήρε μία μεγάλη νίκη με 4-3 κόντρα στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.
Το συγκρότημα του Τάκη Βούτσα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, γύρισε τούμπα το ματς σε 2-1, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης τρία λεπτά και το 2-3 στο 87′ αλλά δεν τα παράτησε και πέτυχε δύο γκολ στο τέλος για το τελικό 4-3.
Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, κατάφερε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι καθώς προηγήθηκε με 0-1 και 2-3, όμως δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 27′ ο Ρουσέας πέρασε και τον τερματοφύλακα, σε κενή εστία το 0-1.
Στο 30′ ο Θ. Μπούρας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 40′ ο Σακκάς με πλάσε έκανε την πρώτη ανατροπή και το 2-1.
Στο 80′ ο Παλιάς με πλάσε ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 87′ ο Τσουλάκος που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα το 2-3.
Στο 90′ ο Γιαννακούντζος ισοφάρισε σε 3-3.
Στο 94′ ο Θ. Μπούρας την μεγάλη ανατροπή και το 4-3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Η. Μπουρίκας με βοηθούς τους Γ. Μιχαλόπουλο και Πανόπουλο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Μπούρας Π., Βανικιώτης(20′ Μπαράι),Γεωργιόπουλος, Χριστόπουλος, Πουλόπουλος(85′ Μπούρας Γ.), Φέστας, Μπούρας Θ., Σέφα(85′ Μωραγιάννης), Σακκάς(40′ λ.τρ. Τσιλίκος), Γιαννακόπουλος, Γιαννακούντζος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λέκκας, Ριπάϊ, Σταθόπουλος (60′ Δ. Παπαδόπουλος), Πετρόπουλος, Ντάκουρης, Ζόμπολας, Hamza (80′ Τσουλάκος), Μπάμπης (70′ Σταματέλος), Θ. Παπαδόπουλος, Ρουσέας, Παλιάς.


