Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Σπορ > Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλι στη Κόρινθο
Σπορ

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλι στη Κόρινθο

admin
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2024
admin

Μετά από δύο χρόνια απουσίας το Ράλλυ Κορίνθου επιστρέφει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλι και το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου θα φιλοξενήσει τον τρίτο αγώνα της φετινής διοργάνωσης.

Πεδίο δράσης θα είναι δύο αγαπημένες «ακροπολικές» ειδικές διαδρομές, οι Άγιοι Θεόδωροι και τα Πίσια. Οι συμμετοχές είναι 48 και χαρακτηρίζονται τόσο από την ποσότητα, όσο και από την ποιότητα, με τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος να δίνουν το παρών στην Κόρινθο, σε ένα κρίσιμο σημείο για το θεσμό.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας θα έχει τους δικούς της εκπροσώπους και σε αυτό το σημαντικό αγώνα. Συγκεκριμένα οι Γιώργος Ρήγας και Γιάννης Γεωργιάδης με Ford Escort mk2 κατηγορίας C3/E11, θα παλέψουν για διάκριση στην κατηγορία τους (C3) φιλοδοξώντας παράλληλα και σε ένα καλό πλασάρισμα στην F2/E.

Από πλευράς ΑΛΑΚ θα συμμετέχει στον αγώνα και ο Βαγγέλης Παναρίτης, ως συνοδηγός του Γιώργου Δελαπόρτα του σωματείου ΑΣΙΣΑ, με αυτοκίνητο Ford Fiesta Rally3.

Αναφορικά με το πρόγραμμα, το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου από τις 08:00 έως τις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Hatkar Service AE (80ό χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών) θα φιλοξενηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα και στη συνέχεια, όσα πληρώματα επιθυμούν, θα αγωνιστούν στο shakedown του 20ού Ράλλυ Κορίνθου.

Το shakedown θα διεξαχθεί από τις 12:00 έως τις 17:00 στην ειδική διαδρομή της περιοχής Χιλιομόδι, θα έχει μήκος 2,14 χλμ. και οι αγωνιζόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 περάσματα. Το βράδυ του Σαββάτου, στις 21:00, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, στην καρδιά της πόλης της Κορίνθου, θα φιλοξενηθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν στις 5 Ειδικές διαδρομές που απαρτίζουν το 20ό Ράλλυ Κορίνθου. Το πρώτο αυτοκίνητο θα αναχωρήσει από το Service Park που θα βρίσκεται στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, στις 09:00 και θα κατευθυνθεί στην Ειδική Διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι» (09:43), μήκους 18,21 χλμ. Το πρόγραμμα, στη συνέχεια, περιλαμβάνει την Ειδική Διαδρομή «Πίσια» (10:36), η οποία κόντυνε κατά 2,51 χλμ. και πλέον θα έχει μήκος 8,54 χλμ., προτού τα αγωνιστικά επιστρέψουν στην Κόρινθο για το καθιερωμένο ημίωρο Service (11:46). Στις 12:59 και στις 13:52 είναι προγραμματισμένα τα δεύτερα περάσματα από τις Ειδικές Διαδρομές «Άγιοι Θεόδωροι» και «Πίσια», αντίστοιχα, ενώ το πρώτο αγωνιστικό θα εισέλθει για το απογευματινό Service στις 15:02. Power Stage του αγώνα θα είναι η Ειδική Διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι» (16:15), η οποία θα επαναληφθεί για τρίτη φορά. Ο Τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο στις 17:00. Η απονομή των επάθλων θα φιλοξενηθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας στις 19:00.

Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα του αγώνα ανέρχονται σε 71,71 χλμ, ενώ το συνολικό μήκος είναι 258.93 χλμ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΛΑΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
admin 14 Ιουνίου 2024 14 Ιουνίου 2024
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο ΕΠΣ Μεσσηνίας: Αιτήσεις μεταβολών
Επόμενο άρθρο 40 χρόνια Ναυταθλητισμού γιορτάζει ο ΝΑΣ Καλαμάτας Αίολος – Σειρά δράσεων & εκδηλώσεων
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Σπορ

Οι αθλητές της Ευκλής Cycling Team στον ιστορικό ”48ο Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας”

26 Μαρτίου 2026
Σπορ

Α.Λ.Α.Κ : Συμμετοχές σε Πανελλήνιο Drift και Ολυμπιακό Ράλλυ

26 Μαρτίου 2026
Σπορ

ΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ: Στην Καλαμάτα ο Jim Karas και τις αθλήτριες του τζούντο και κόρες του Christina Karas και Kondelia Karas

26 Μαρτίου 2026
Σπορ

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” περπατά το καλντερίμι από Λαγού Χάνι έως Ι. Μονή Βελανιδιάς

24 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?