Ο Βασίλης Ξεροβάσιλας θα παραμείνει για δεύτερη σεζόν στον πάγκο των Ιώνων. Ο Καλαματιανός παλαίμαχος διεθνής βολεϊμπολίστας που αγωνίστηκε σε Μεσσηνιακό, Ναυπηγεία, Πανελλήνιο, και έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό, συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Να σημειωθεί ότι ο ζωντανός θρύλος του βόλεϊ που έχει κοουτσάρει, Μίλωνα, Ναυπηγεία, Προοδευτική, Ακρίτα Καλαμάτας, Παλλήνη, Ιωνες (2016- 18), Ίριδα Ν. Σμύρνης, ΑΣ Ηλιούπολης, βοήθησε τον ΑΣΠ να σωθεί εύκολα, και μάλιστα η ομάδα τερμάτισε πέρυσι στην πέμπτη θέση της Β’ εθνικής Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ.
Πλέον τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές του ιστορικού συλλόγου για τη νέα περίοδο 2024-25.

