Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Β’ Τοπικής βρίσκεται ο Μεσσηνιακός που έφερε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Καλλιθέας.
Νίκησε τον ΑΟ Καλλιθέας με σκορ 2-0 και τον έριξε από την πρώτη θέση όπου βρίσκεται πλέον η Καλαματιανή ομάδα μαζί με την ΑΕ Λογγάς.
Οι “πράσινοι” πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, στην αρχή και στο τέλος του αγώνα, όπου οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και γνώρισαν έτσι την ήττα στην έδρα τους.
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Καλλιθέας πέτυχε γκολ στο 1-1 αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς παικτών και τεχνικής ηγεσίας, ενώ παράλληλα είχαν και χαμένο πέναλτι στο 0-1 και ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια.
Στο 16′ ο Χασανέας έκανε το 0-1.
Στο 84′ ο Ν. Σακκάς το τελικό 0-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Α. Μιχαλόπουλο και Ζειμπέκη.
ΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Αντωνόπουλος, Δαρσακλής, Αθανασόπουλος, Κότης, Χρόνης, Στυλιανίδης, Σαρδέλης, Μπούντας, Κιόσια (46′ Κοντούλης), Zaca, Σαμπάνι (84′ Bata).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.: Γ. Σακκάς, Παπαδόπουλος, Κομπότης, Πετρόπουλος, Φαμπιάνο, Νικολακάκης, Χασανέας (90′ Κιοσές), Θεοφιλόπουλος (88′ Σαμέλης), Καραγιαννίδης, Μπουρίκας, Ν. Σακκάς (93′ Κωνσταντινίδης).