Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Θοδωρή Μελενικιώτη η ΑΕ Μάνης νίκησε εκτός έδρας με 2-1 την Ομόνοια, συνεχίζοντας το αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών.
Η ομάδα του Παναγιώτη Πολίμου συνεχίζει στο δρόμο των επιτυχιών, μειώνοντας μάλιστα την διαφορά από την 3η θέση στους 4 βαθμούς και από την 2η θέση στους 5 βαθμούς.
Επόμενος αγώνας είναι εντός έδρας και ντέρμπι με αντίπαλο την Εράνη Φιλιατρών όπου σε περίπτωση νέας νίκης θα βρεθεί μία ανάσα από την τριάδα.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και 31χρονος μέσος Γιάννης Τζανετέας, μίλησε στο taklin.gr.
“Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια”
“Γνωρίζαμε εξ’ αρχής την κρισιμότητα του αγώνα με την ομάδα της Ομόνοιας καθώς βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία γεγονός που τους αναγκάζει να ψάχνουν βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια. Είχαμε τον έλεγχο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια ίσως να είχαμε καταφέρει να πετύχουμε κάποια τέρματα ακόμα. Τη νίκη αυτή όπως και κάθε νίκη την αφιερώνουμε στον αείμνηστο Ηλία Λουκαρέα”.
“Η έδρα είναι η δύναμή μας”
“Ακολουθεί, ένα παιχνίδι στην έδρα μας με την ομάδα της Εράνης Φιλιατρών την Κυριακή που με την βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να πετύχουμε μια ακόμα νίκη στο γήπεδο μας που παραδοσιακά είναι η δύναμη της ομάδας μας”.

