Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Martini, η Εράνη Φιλιατρών νίκησε με 2-0 την ΑΕ Μάνης, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής.
Η Φιλιατρινή ομάδα καταφέρνει να νικήσει την Μάνη για τρίτη φορά φέτος, δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο χωρίς να έχει δεχθεί γκολ.
Οι δύο ομάδες, όμως θα συναντηθούν σε λίγα 24ωρα, στο γήπεδο του Κάμπου μιας και υπάρχει ο επαναληπτικός αγώνας για την ημιτελική φάση όπου η Εράνη έχει το αβαντάζ του 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση.
Ο αρχηγός της Εράνης Φιλιατρών Πάνος Μπινιώρης, μιλά στο taklin.gr, για την χθεσινή επικράτηση επί της ΑΕ Μάνης και για το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί, λέγοντας μας τα εξής:
“Από τα καλύτερα μας παιχνίδια”
“Ο χθεσινός αγώνας ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια και ιδιαίτερα το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε αρκετές φάσεις, κερδίσαμε πολλά περιφερειακά φάουλ και γενικά είχαμε θεωρώ την κυριαρχία του αγώνα σε όλες τις γραμμές και φάσεις του αγώνα. Θέλω να δώσω και πολλά συγχαρητήρια και στα νέα παιδιά της ομάδας μας που αγωνίστηκαν και έδωσαν το 100% και βοήθησαν με το παραπάνω για αυτήν την όμορφη εμφάνιση”.
“Διαφορετικός ο αγώνας Κυπέλλου”
“Για τον αγώνα της Τετάρτης για το κύπελλο ξέρουμε ότι δεν θα είναι το ίδιο παιχνίδι με της Κυριακής. Διαφορετικό γήπεδο και διαστάσεις εκτός έδρας, θα γίνουν πολλές μονομαχίες,θα είναι τελικός και για τις δύο ομάδες. Πηγαίνουμε εκεί με το προβάδισμα ενός γκολ και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε σε κάθε αγώνα να κερδίσουμε και να περάσουμε στον τελικό. Εύχομαι και ελπίζω να γίνει ένας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας”.

