Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Μαύρη Θύελλα > Βοσνιάδης: «Με την Καλαμάτα για την άνοδο» – Τι είπε για Καλουτσικίδη και Μιράντα
Μαύρη Θύελλα

Βοσνιάδης: «Με την Καλαμάτα για την άνοδο» – Τι είπε για Καλουτσικίδη και Μιράντα

admin
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2025
admin

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ”Στη Σέντρα” φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, με τον προπονητή της Καλαμάτας να μιλάει για τον στόχο της ανόδου τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και τις περιπτώσεις παικτών που έχει ”κλείσει” η ομάδα της Πελοποννήσου, τονίζοντας πως τόσο ο Μιράντα όσο και ο Καλουτσικίδης προτάθηκαν μόνοι τους στην ομάδα.

Όπως ανέφερε αρχικά για την Καλαμάτα: «Έχουμε ανεβάσει 5 ομάδες μέχρι στιγμής και ελπίζουμε η Καλαμάτα πως θα είναι η 6η. Εγώ θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο να υπάρχει ένας όμιλος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία για να φτάσει στη Superleague 1, μπορεί να είναι πιο δύσκολο και για εμάς, αλλά αυτό θα είναι καλύτερο για το πρωτάθλημα, θα είναι πιο ανταγωνιστικό».

Για τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε η ”Μαύρη Θύελλα”: «Κινηθήκαμε στο παζάρι των ελεύθερων παικτών και πήραμε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ενεργά συμβόλαια. Τόσο ο Μιράντα όσο και ο Καλουτσικίδης, ήταν ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στην Καλαμάτα , όπως πήραμε και τέσσερις παίκτες από την ΑΕΛ.

Όταν είχαν κλείσει οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές , εγώ δεν είχα κλείσει ακόμα στην Καλαμάτα, τότε οι παίκτες αυτοί είχαν προταθεί στην ομάδα μέσω παραγόντων, όπως το ίδιο είχαν κάνει και σε άλλες ομάδες των Αθηνών. Μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να υπάρχει επικοινωνία παικτών με τους προπονητές για να συμφωνήσουν σε μία ομάδα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη στην προκειμένη περίπτωση καθώς οι παίκτες προτάθηκαν από τους ατζέντηδες τους στον σύλλογο».

Προσθέτοντας: «Ο Μιράντα για παράδειγμα είχε προταθεί όντας ελεύθερος και στον Πανιώνιο. Τον ποδοσφαιριστή τον είχα φέρει εγώ στην Ελλάδα από την Ισπανία και είχαμε συνεργαστεί στη Νίκη Βόλου , όπως και με τον Καλουτσικίδη. Θα ήθελα να πω όμως, ότι δεν γίνεται να ρίχνουμε το βάρος πάνω μου για την απόφαση των παικτών να προταθούν στην Καλαμάτα και να συνεχίσουν εδώ την καριέρα τους».

Πηγή: metrosport.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ, ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
admin 4 Ιουνίου 2025 4 Ιουνίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο ΑΟ ΛΑΙΪΚΩΝ: Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση
Επόμενο άρθρο Σήμερα η μεγάλη φιέστα του Πανθουριακού στην κεντρική πλατεία της Θουρίας!
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Μαύρη Θύελλα

Κ17 Καλαμάτας: Δύσκολη αποστολή στην Ηλιούπολη για την 20η αγωνιστική

28 Μαρτίου 2026
Μαύρη Θύελλα

Η αποστολή της Μαύρης Θύελλας για το Super Cup!

27 Μαρτίου 2026
Μαύρη Θύελλα

Καλαμάτα – Ηρακλής: Οι «μελανόλευκοι» κερδίζουν τη μάχη της εξέδρας στο ΟΑΚΑ

27 Μαρτίου 2026
Μαύρη Θύελλα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα επισκέφθηκε τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

27 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?