Όπως ενημερώσαμε σε ρεπορτάζ πριν από λίγες ώρες, ο Τζουλιάνο Σούλα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του ΑΟ Φοινικούντας, μετά από ένα εξάμηνο παρουσίας στον σύλλογο.
Ο 25χρονος επιθετικός, που έχει περάσει στο παρελθόν από αρκετές ομάδες της Μεσσηνίας όπως Στενωσιά, Τέλλο Άγρα, Τσικλητήρα Πύλου, ΑΟ Σπερχογείας, ΑΟ Μεθώνης και ΠΑΟ Καλλιθέας, αποχαιρετά τον ΑΟ Φοινικούντας με σεβασμό και λόγια εκτίμησης για ανθρώπους και καταστάσεις που βίωσε στην ομάδα.
Η δήλωση του Τζουλιάνο Σούλα:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή μου Κώστα Παλαμάρα για όλα. Ξέρει πόση αγάπη του έχω από παλιότερα. Επίσης, ευχαριστώ πολύ για όλα τη διοίκηση – είναι πολύ μάγκες και σωστοί στη δουλειά τους, κρατάνε τον λόγο τους τουλάχιστον. Τέλος, εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά. Καλή συνέχεια. Thanks for everything 🙏»
Η δήλωσή του αντικατοπτρίζει το καλό κλίμα και τις σχέσεις που ανέπτυξε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον σύλλογο, και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του πορείας.

