Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολουθούν φίλαθλοι και κάτοικοι της περιοχής την πρόοδο των εργασιών ανακατασκευής στο γήπεδο του Πυργακίου. Τα συνεργεία συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς, επιβεβαιώνοντας ότι το έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και βαδίζει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.
Πρόκειται για ένα έργο υψηλής σημασίας, το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τον πρόεδρο του Μιλτιάδη, κύριο Χρήστο Μιχαλόπουλο – τον βασικό πρωτεργάτη της προσπάθειας. Με τη συνδρομή του, το γήπεδο αποκτά σταδιακά νέα μορφή, δίνοντας στην ομάδα τη δυνατότητα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα με σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο νέος τάπητας αναμένεται να είναι έτοιμος προς χρήση αρχές Σεπτεμβρίου, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει τις προπονήσεις της σε άρτιες συνθήκες. Το σύνολο των εργασιών εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Οκτωβρίου, παραδίδοντας στην τοπική κοινωνία ένα γήπεδο πλήρως ανακαινισμένο και λειτουργικό.
Η εξέλιξη αυτή έχει σκορπίσει αισιοδοξία όχι μόνο στους φίλους του Μιλτιάδη, αλλά και σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, καθώς το γήπεδο του Πυργακίου αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον τοπικό αθλητισμό.
Ο Μιλτιάδης κάνει ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον, με την πρωτοβουλία του κ. Μιχαλόπουλου να αποδεικνύει έμπρακτα πώς το όραμα και η αγάπη για την ομάδα μπορούν να μεταμορφώσουν την αθλητική ζωή μιας ολόκληρης κοινωνίας.


