Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ποδόσφαιρο > Ηλιούπολη – ΑΕΚ 0-1: Ο Καλοσκάμης «έσβησε» απίστευτη γκέλα της Ένωσης με γκολ στο 90+5′ και έφερε το 3/3 στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson
Ποδόσφαιρο

Ηλιούπολη – ΑΕΚ 0-1: Ο Καλοσκάμης «έσβησε» απίστευτη γκέλα της Ένωσης με γκολ στο 90+5′ και έφερε το 3/3 στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson

admin
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2025
admin

Η ΑΕΚ είχε ένα τραγικό buid up στην έδρα της Ηλιούπολης, της έλειψαν οι… εμπνεύσεις και οι καλές ατομικές ενέργειες κόντρα στην ομάδα της Super league 2 και λίγο έλειψε να έχει την πρώτη απώλεια βαθμών στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ο Δημήτρης καλοσκάμης… μίλησε τελευταίος και “λύτρωσε” την Ένωση στο 90+5′, κάνοντας το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της ΑΕΚ, που όμως δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν είχε πολλές μεγάλες φάσεις- με την Ηλιούπολη να βρίσκεται συνέχεια στο μισό του γηπέδου που αμύνθηκε, με εξαιρέσεις τα δυο σουτ του Χριστόπουλου. Η Ένωση “άγγιξε” το γκολ στο 23′, με τον Κουτέσα να στέλνει την μπάλα -με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή- στο δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Σημαντική ήταν για την ΑΕΚ και η φάση του 39′. Ο Ζοάο Μάριο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκρούγιτς σε πρώτο χρόνο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιλιγγίρη, ο Πιερό πήρε το “ριμπάουντ” όμως με κεφαλιά από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα! Να αναφέρουμε ότι η Ηλιούπολη “φώναξε” για χέρι του Ρέλβας και πέναλτι στο 21′, μια φάση που όμως βγήκε “καθαρή” και από τον έλεγχο του VAR.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Νίκολιτς έβαλε τον Μάνταλο στη θέση του Λιούμπιτσιτς, έχοντας πολλά παράπονα από τον Κροάτη μέσο. Στο 51′ και από γέμισμα του Μπρινιόλι στην πλάτη της άμυνας της Ηλιούπολης, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έπιασε την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά, καθώς πρόλαβε τον Τσιλιγγίρη στην έξοδο, αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ προχώρησε σε νέες αλλαγές (Κοϊτά και Καλοσκάμης πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Κουτέσα και Κοσίδη, με τονΓκατσίνοβιτς να πηγαίνει στο δεξί άκρο της άμυνας).

Η Ηλιούπολη είχε κάποιες στιγμές καλής ανάπτυξης στα επόμενα λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά την εστία του Μπρινιόλι. Η ΑΕΚ άρχισε και πάλι να πιέζει και στο 90′ “άγγιξε” ξανά το γκολ. Κοϊτά και Καλοσκάμης συνδυάστηκαν άψογα, ο Μαυριτανός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Νόνη -σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος- και κατέληξε σε κόρνερ.

Το ματς κυλούσε προς τη λήξη του, με την ΑΕΚ να βρίσκει “λύτρωση” στο 90+5′. Ο Δημήτρης Καλοσκάμης σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Ηλιούπολης και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΕΚ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
admin 29 Οκτωβρίου 2025 29 Οκτωβρίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Αιγάλεω – Άρης 1-3. Καλή εικόνα το Σίτι
Επόμενο άρθρο Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τα αποτελέσματα της 3ης φάσης
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ποδόσφαιρο

Ουγγαρία – Ελλάδα: Δεύτερο τεστ για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Βουδαπέστη

31 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ελλάς Σύρου: «Συνεχίζουμε με ηρεμία και ψυχραιμία»

30 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Χωρίς εκπρόσωπο η Κρήτη στη SL2

30 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Πλάνο-«βόμβα» για Super League 1 με 16 ομάδες

30 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?