Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Γ Εθνική > ΑΣ Πανθουριακός – ΑΠΣ Ζάκυνθος 0-2. Λύγισε και στα πλέι άουτ η Θουρία (ΦΩΤΟ)
Γ Εθνική

ΑΣ Πανθουριακός – ΑΠΣ Ζάκυνθος 0-2. Λύγισε και στα πλέι άουτ η Θουρία (ΦΩΤΟ)

Ηλίας Τσώλης
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2026
Ηλίας Τσώλης

Την ήττα με 0-2 γνώρισε ο Πανθουριακός από την Ζάκυνθο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, για την 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνική, αποτέλεσμα που φέρνει οριστικά την ομάδα της Θουρίας στα πλέι άουτ για τη μάχη της παραμονής.

Οι νησιώτες, πιο έμπειροι και «χτισμένοι» για πρωταθλητισμό, εκμεταλλεύτηκαν δύο στιγμές αδράνειας της άμυνας των γηπεδούχων στο τελευταίο εικοσάλεπτο και έφυγαν με ένα πολύτιμο τρίποντο που τους διατηρεί σε τροχιά κορυφής.

Χωρίς ρυθμό το πρώτο μέρος

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να κινούνται σε χαμηλό τέμπο και τις καλές στιγμές να είναι ελάχιστες. Η Ζάκυνθος είχε την κατοχή και τον έλεγχο, ωστόσο ο Πανθουριακός παρουσιάστηκε σωστά οργανωμένος στη μεσαία γραμμή και δεν επέτρεψε μεγάλους κινδύνους.

Τα σουτ του Τσιράκη στο 43’ και του Σίλβα στο 45’ πέρασαν άουτ, με το 0-0 να συνοδεύει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι λεπτομέρειες έκριναν το ματς

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε αισθητά. Στο 48’ ο Δεμπεγιώτης επιχείρησε μακρινό πλασέ, με τον Τσόγκα να μπλοκάρει, ενώ στο 58’ ο Μιχάλης Μπαστακός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανθουριακού, με τον Τόσκα να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.

Η πίεση αυξήθηκε και στο 68’ ο Θεοδοσιάδης σούταρε άουτ από καλή θέση. Τρία λεπτά αργότερα, όμως, η Ζάκυνθος «χτύπησε»: στο 71’ ο Πολυμίλης, μετά από ασίστ του Κουλούσια, βρήκε χώρο και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 0-1.

Ο Πανθουριακός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί. Στο 79’ ο Σίλβα με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Τόσκα σε δύσκολη απόκρουση και στο 84’ ο ίδιος παίκτης, μετά από κόρνερ του Λαζαρίδη και νέα αμυντική αδράνεια, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στις καθυστερήσεις ο Νικολόπουλος δοκίμασε το πόδι του, όμως ο Τσόγκα κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στα πλέι άουτ η Θουρία

Η νίκη της Ζακύνθου κρίνεται δίκαιη, καθώς η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών της αποτυπώθηκαν στα καθοριστικά σημεία του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 49 βαθμούς και συνεχίζουν το κυνήγι της κορυφής, ενώ ο Πανθουριακός έμεινε στους 25.

Πλέον, η ομάδα της Θουρίας στρέφει την προσοχή της στα πλέι άουτ, όπου θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία, με το τελευταίο παιχνίδι στο Γύθειο να αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τη βελτίωση της βαθμολογικής της θέσης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαιτητής: Κελεκίδης

Βοηθοί: Κωστάκης, Λυκομήτρος

ΑΣ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Τόσκα, Δεμπεγιώτης (55’ Τιμπλαλέξης), Δρούγας, Κωνσταντινόπουλος, Νικολόπουλος, Θεοδοσιάδης, Αγγελής, Κωστέας (89’ Δημόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Αριστομενόπουλος (79’ Γεωργουλέας), Τσιράκης (79’ Σαραντόπουλος).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τσόγκας, Μίχος, Πολυμίλης (85’ Ραμίρεζ), Δούμας (70’ Κουλούσιας), Γυφτομήτρος, Ιβάν Σίλβα, Μούντριχας (78’ Σινγκ), Μπαστακός, Καρμοίρης (85’ Γκιουρτζίδης), Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΑΣ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
Ηλίας Τσώλης 21 Φεβρουαρίου 2026 21 Φεβρουαρίου 2026
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο «Ντροπή που παίξαμε μπάλα;» Ένταση κερκίδας και Σούλη στη Νέα Σμυρνη την ώρα των δηλώσεων – Δείτε βίντεο
Επόμενο άρθρο Θύελλα Πατρών – ΑΟ Μιλτιάδης 1-1. Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις με αμφισβητούμενο γκολ (ΦΩΤΟ)
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Γ Εθνική

Γ Εθνική: Την Τρίτη εκδικάζεται η ένσταση του Πανθουριακού σε βάρος του Λουτρακίου-Τί προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας

26 Μαρτίου 2026
Γ Εθνική

Ανάσα για τους συλλόγους της Γ’ Εθνικής

26 Μαρτίου 2026
Γ Εθνική

Η Θύελλα Πατρών ζήτησε αναβολή των play outs μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση του Πανθουριακού!

26 Μαρτίου 2026
Γ Εθνική

ΑΣ Πανθουριακός: Απουσίες και επιστροφές εν όψει Γυθείου

26 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?