Τον δικό του απολογισμό για τη φετινή πορεία του Ακρίτα Κορώνης στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής Μεσσηνίας έκανε μέσω του taklin.gr ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Μαυρέας.
Ο Ακρίτας ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 60 βαθμούς, πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία και παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
«Η εικόνα μου για το τοπικό ποδόσφαιρο ήταν περιορισμένη»
Ο Αντώνης Μαυρέας αναφέρθηκε αρχικά στην επιστροφή του στο τοπικό ποδόσφαιρο, μετά τη θητεία του στην ΠΑΕ Καλαμάτα.
«Η αλήθεια είναι ότι επειδή βρισκόμουν τα τελευταία δυόμιση χρόνια στην ΠΑΕ Καλαμάτας, η εικόνα μου για το τοπικό ποδόσφαιρο ήταν λίγο πολύ περιορισμένη».
«Βρήκα μια ομάδα με πολύ καλά στοιχεία»
Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην κατάσταση που παρέλαβε την ομάδα, αλλά και στις παρεμβάσεις που επιχείρησε να κάνει.
«Θα ήθελα να πω δυο λόγια για τον απερχόμενο συνάδελφο, ότι βρήκα μια ομάδα με κάποια πάρα πολύ καλά στοιχεία. Άρα έπρεπε και εγώ να προσθέσω με τη σειρά μου κάποια πράγματα που θεωρώ ήταν απαραίτητα για να υπάρχει μεγαλύτερη συνέπεια στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο».
«Πετύχαμε συνέπεια και βελτίωση στις σχέσεις των παιδιών»
Ο προπονητής του Ακρίτα τόνισε πως η ομάδα παρουσίασε σημαντική πρόοδο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
«Θεωρώ ότι πετύχαμε αυτή η ομάδα να είναι συνεπής στις προπονήσεις και φυσικά να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια και στις σχέσεις μεταξύ των παιδιών. Η λειτουργία της ομάδας μου, της Κορώνης, θεωρώ ότι ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο».
«Βρήκα εξαιρετικά παιδιά και καλούς παίκτες»
Ο κ. Μαυρέας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ στάθηκε και στο ποδόσφαιρο που παρουσίασε η ομάδα σε αρκετά παιχνίδια.
«Η απόδοση των παιδιών, αν και με λίγη πίεση παραπάνω από εμένα, ήταν σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα. Οι ομάδες χτίζονται στην αρχή της σεζόν και λιγότερο τότε που ανέλαβα εγώ την ομάδα. Παρόλα αυτά βρήκα εξαιρετικά παιδιά και καλούς παίκτες. Κατά διαστήματα χαιρόμουν γιατί παίζανε και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο».
«Όλα ήταν αποτέλεσμα δουλειάς και σεβασμού»
Ο προπονητής του Ακρίτα απέδωσε την καλή εικόνα της ομάδας στη συνέπεια και τη σωστή καθημερινή δουλειά.
«Όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα της συνέπειας, του σεβασμού και της δουλειάς μας μέσα στο γήπεδο».
«Η Κορώνη έχει δυναμική και ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα»
Κλείνοντας, ο Αντώνης Μαυρέας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη διοίκηση και στους ανθρώπους του συλλόγου.
«Έχει μια δυναμική η Κορώνη, εκτός από το ότι είναι ένας πολύ όμορφος τόπος και θα ήθελα να τελειώσω με αυτό, ότι βρήκα και μια πολύ ωραία παρέα στο Δ.Σ., που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους και αγαπάνε την περιοχή και την ομάδα. Η συνεργασία μου με τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ήταν άψογη, τους ευχαριστώ πάρα πολύ.
Απομένει να ξεκουραστούμε λίγο και από εκεί και πέρα να σκεφτούμε τη συνέχεια».

