Τον δικό του απολογισμό για τη φετινή πορεία του ΑΟ Φοινικούντας στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής Μεσσηνίας έκανε μέσω του taklin.gr ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Καρύγιαννης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του συλλόγου και τη συνολική εικόνα της χρονιάς.
Ο ΑΟ Φοινικούντας ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πετυχαίνοντας τον βασικό στόχο που είχε τεθεί από την αρχή της χρονιάς, με τον κ. Καρύγιαννη να στέκεται στην προσπάθεια όλων όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας.
«Πετύχαμε τον στόχο μας»
«Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά πετυχαίνοντας τον στόχο της, με την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Α’ Τοπικό Πρωτάθλημα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, τη συνέπεια και το πάθος που έδειξαν όλοι όσοι συνέβαλαν σε αυτή την πορεία».
Ευχαριστίες σε παίκτες, τεχνικό τιμ και κόσμο
Ο παράγοντας του ΑΟΦ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στην ομάδα τη φετινή χρονιά, τονίζοντας:
«Ευχαριστούμε θερμά τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και φυσικά τον κόσμο μας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Συνεχίζουμε με ενότητα και ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για την επόμενη χρονιά».
«Όνειρο όλων το δικό μας γήπεδο»
Παράλληλα, ο Θοδωρής Καρύγιαννης αναφέρθηκε και στο μεγάλο όνειρο της διοίκησης για το μέλλον του συλλόγου:
«Το όνειρο όλων όσων απαρτίζονται από τη διοίκηση είναι κάποια στιγμή να φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο – ποδοσφαιρικό σπίτι».
Κλείνοντας, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

