Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Ομόνοια που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Δημόπουλου.
Είναι 16 ετών, αγωνίζεται ως εξτρέμ και αποκτήθηκε από τον Μεσσηνιακό ενώ ακόμα έχει παίξει και στον Αίαντα Καλαμάτας.
Από εκεί και πέρα, η πρώτη τέχει οριστεί για την Δευτέρα 12 Αυγούστου στο γήπεδο ”Γ. Λουκαρέας” όπου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και η παράδοση αθλητικού υλικού.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου με τις πρώτες προπονήσεις να γίνονται στο γήπεδο του Κορδία για μια εβδομάδα και στη συνέχεια θα συνεχιστούν στο γήπεδο ”Ι. Κάρτσωνας” στα Λαΐικα.
Τέλος, για το πρωτάθλημα, η ομάδα δήλωσε ως πρώτη έδρα το Ενωσιακό γήπεδο του Κορδία και ως δεύτερη έδρα το γήπεδο ”Π. Μπαχράμης”.

