Με ισοπαλία 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Μιλτιάδη και Νέα Αρτάκη, στους Γαργαλιάνους.
Η Νέα Αρτάκη που απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή, αφού η πρωτοπόρος στη βαθμολογία Ελλάς Σύρου πέρασε άνετα από το Τολό κερδίζοντας 3-0 τον Πανναυπλικό και αύξησε τη διαφορά της από τον ΑΟΑΝ στους δέκα βαθμούς, ενώ ο Μιλτιάδης που βρέθηκε να προηγείται έχασε την ευκαιρία για μία σημαντική νίκη εν όψει της συνεχειας.
Σχεδόν στο ημίωρο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Ηλιόπουλος (9′) και Αθανασόπουλος (34′) με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 55′ με γκολ του Καλλέργη, ο οποίος αποβλήθηκε στους πανηγυρισμούς και στο 65′ να ισοφαρίζουν με τον Φατιόν.
Ομως ο Μιλτιάδης είχε αυτός την ευκαιρία σε τρεις καλές περιπτώσεις να κάνει το 3-2 με τους Γκίκα στο 72′, Ηλιόπουλο ο οποίος είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι στο 78′ και Τσιγαρίδη στο 96′.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Χάμος, Κουζής (77′ Γεωργιόπουλος), Παϊτέρης, Καντούτσης, Καπετανάκης, Οπόκου, Κορακιανίτης (89′ Τσιγαρίδης), Θώδης, Αθανασόπουλος (77′ Μανιάτης), Σεμέδο (71′ Γκίκα), Ηλιόπουλος.
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ (Άγγελος Διγκόζης): Κατσιμήτρος, Γιαλεδάκης, Παπαγγελής, Στασινόπουλος, Φατιόν, Καλλέργης, Λάμπρου, Γιαννιτσάνης, Πάνου (49′ Διονυσόπουλος), Μεγάλος, Σπηλιώτης.

Περισσότερα σε λίγο…

