Ο Παναιγιάλειος στο πρώτο ματς του 2025 δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ο Πανγυθεατικός τον μπλόκαρε (2-2), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Οι μελανόλευκοι του Τζουμερκιώτη προηγήθηκαν με τους Αθανασόπουλο στο 7′ και Συρμή στο 42′, ωστόσο πριν το ημίχρονο το ματς άλλαξε.
Πριν την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο Γιαννόπουλος του Πανγυθεατικού μείωσε σε 2-1.
Ο Πανγυθεατικός ανέβηκε. Και κατάφερε να σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης στο 68′ με τον Μαλτέζο σαν να βρίσκεται στην προπόνηση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2 όπου και ήταν το τελικό σκορ.
Το 2-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αντωνόπουλος, Λιάτος, Ρίζος, Σταθόπουλος, Σταυρόπουλος, Μαυρόπουλος, Κουέσι (33’ λ.τ. Ορτέτζιο), Τζανουλίνος, Αθανασόπουλος, Πασαλίδης, Συρμής.
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: Καβαλιώτης, Ανδρεανίδης, Τσάρρι, Μπουρελάκος, Κουρτέσης, Μαλτέζος K., Γεωργιακάκης, Μαλλης, Μαλτέζος Π., Παπασπυριδάκος, Γιαννόπουλος.
Πηγή: liganews.gr

