Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ειδήσεις > Μεσσηνία: Δύο φορές είχαν προσπαθήσει να σκοτώσουν τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – Οι έρευνες και οι γρίφοι της διπλής δολοφονίας
Ειδήσεις

Μεσσηνία: Δύο φορές είχαν προσπαθήσει να σκοτώσουν τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – Οι έρευνες και οι γρίφοι της διπλής δολοφονίας

admin
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2025
admin

Δύο απόπειρες δολοφονίας είχαν γίνει συνολικά κατά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα Μεσσηνίας που τον εκτέλεσαν την Κυριακή (5/10/2025) το βράδυ, εν ψυχρώ, μαζί με τον εργαζόμενο του. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να φτάσουν στη σύλληψη των δραστών.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου όταν στις αστυνομικές αρχές της Μεσσηνίας σήμανε συναγερμός για τη διπλή δολοφονία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα νεαρό άτομό με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μπήκε στο κάμπινγκ της Φοινικούντας και κατευθύνθηκε προς της ρεσεψιόν. Εκεί συνάντησε τον 68χρονο ιδιοκτήτη τον οποίο πυροβόλησε 2 φορές με κοντόκανη καραμπίνα.

Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο του εναντίον του 60χρονου επιστάτη ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο και τον πυροβόλησε δύο φορές. Στη συνέχεια ο νεαρός δράστης που δεν αποκλείεται να είναι κι ανήλικος, εγκατέλειψε την περιοχή με μηχανή. Μάλιστα οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός ο οποίος να ανέλαβε το ρόλο του οδηγού.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, ο 68χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα φοβόταν για τη ζωή του καθώς δύο φορές κάποιοι αποπειράθηκαν να του κάνουν κακό. Την πρώτη από αυτές ένα άτομο του είχε στήσει ενέδρα ωστόσο είχε γίνει αντιληπτό και έτσι αναγκάστηκε να ακυρώσει το σχέδιο του.

Στην πιο πρόσφατη όμως, στις αρχές του Σεπτεμβρίου, τον είχαν πυροβολήσει με αεροβόλο όπλο. Το δεύτερο περιστατικό το είχε καταγγείλει, ενώ για ασφάλεια έμενε και κοιμόταν στο κάμπινγκ του κι όχι στο σπίτι του.

«Πριν ένα μήνα πριν είχε γίνει απόπειρα, όχι στον ίδιο χώρο αλλά στο σπίτι που διέμενε έξω από τη Φοινικούντα. Το ήξερε η αστυνομία και αυτός είχε εγκαταλείψει το σπίτι του. Τον είχαν πυροβολήσει με αεροβόλο όπλο, εκείνη την φορά δεν ήταν θανάσιμο το χτύπημα.  Χθες το βράδυ ειδοποιηθήκαμε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στο κάμπινγκ. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και πήγαμε και εμείς εκεί. Αντικρίσαμε αυτό που είναι πλέον δεδομένο, δύο νεκρούς. Στο κάμπινγκ μένουν περίπου 80 άτομα», λέει ο πρόεδρος της κοινότητας της Φοινικούντας, Νίκος Τσώνης και συνεχίζοντας συμπληρώνει:

«Ο ένας ήταν εκτός του γραφείου. Αυτός που προσπάθησε να διαφύγει και ήταν μπρούμυτα κάτω στο χώμα. Αυτό τον είδαμε γιατί ήταν έξω. Το μέσα δεν μας άφησαν. Ήρθε το εγκληματολογικό από την Καλαμάτα, ο ιατροδικαστής ήρθε κατά τις 4 ώρα και τώρα η αστυνομία κάνει την δουλειά της. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ήσυχος και με την επιχείρηση που έκανε είχε βοηθήσει την κοινωνία. Δεν έχει απασχολήσει την περιοχή. Το άλλο το θύμα δεν είχε καταγωγή από εδώ ήταν μόνος του, ήταν από τον Πύργο».

Οι αστυνομικοί αρχές πλέον προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Την ίδια ώρα όμως κάνουν λόγο για μια περίεργη υπόθεση καθώς κανένας από τους δύο νεκρούς δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και δεν απασχολούσε τις αρχές.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ
admin 6 Οκτωβρίου 2025 6 Οκτωβρίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Δείτε τα γκολ της μεγάλης νίκης του ΠΑΣ Πύργος επί της Παναχαϊκής (2-0)
Επόμενο άρθρο «Ζήσαμε το ποδόσφαιρο όπως πρέπει!» – Ο Γαλανόπουλος μιλά για τη μεγάλη νίκη της ΑΕ Αβίας
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ειδήσεις

Φωτιά στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας – Μήνυμα από το 112

16 Ιουλίου 2026
Ειδήσεις

Τροχαίο στην Καλαμάτα | Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα, προληπτικά στο νοσοκομείο ο οδηγός της μηχανής

16 Ιουλίου 2026
Ειδήσεις

Πρόθεση του Δήμου Καλαμάτας να διεκδικήσει τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2029

15 Ιουλίου 2026
Ειδήσεις

Λίφτινγκ 1 εκατ. ευρώ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας ενόψει Super League

13 Ιουλίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?