Η ΑΕ Αβίας πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη με εντυπωσιακό τρόπο, γυρνώντας από το 0-2 στο 3-2 απέναντι στον ΑΟ Πατίστα. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Γαλανόπουλος, που με χατ τρικ υπέγραψε την ανατροπή και μίλησε στο taklin.gr για τη σπουδαία επιτυχία.
Η ΑΕ Αβίας πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής κατηγορίας, επικρατώντας με 3-2 του ΑΟ Πατίστα σε ένα ματς γεμάτο ανατροπές, πάθος και έντονα συναισθήματα.
Η ομάδα του Κάμπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Πρωταγωνιστής και απόλυτος ήρωας της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Γαλανόπουλος, που μέσα σε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε την ΑΕ Αβίας σε μια εντυπωσιακή ανατροπή.
Κάτι αντίστοιχο –σε τοπικό επίπεδο αλλά με εξίσου μεγάλο ενθουσιασμό– έζησαν οι φίλοι της ΑΕ Αβίας, βλέποντας τον Γαλανόπουλο να γυρίζει μόνος του ένα χαμένο ματς, σκοράροντας τρεις φορές μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, πετυχαίνοντας ένα ρεκόρ που δεν έχει συμβεί ξανά.
Με το τελικό 3-2, η ομάδα του Κάμπου κατέκτησε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα και έδειξε πως έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια.
Δηλώσεις Δημήτρη Γαλανόπουλου στο taklin.gr
🔹 «Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες»
«Για αρχή θέλω να πω καλή αρχή σε όλες τις ομάδες για τη φετινή σεζόν που ξεκίνησε.»
🔹 «Ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο»
«Το παιχνίδι με το Πατίστα ήταν σχεδόν ίδιο, μπορεί και χειρότερο από τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Πύλο. Για άλλο ένα ματς δεν κάναμε τίποτα σωστά για τουλάχιστον μισή ώρα παιχνιδιού, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να είναι ήδη μπροστά με δύο γκολ και να έχει χαμένες ευκαιρίες από το ημίχρονο.»
🔹 «Το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει πριν το σφύριγμα του διαιτητή»
«Όμως το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει ποτέ πριν το σφύριγμα του διαιτητή. Με ένα εκρηκτικό οκτάλεπτο καταφέραμε να βάλουμε τρία γκολ και να αλλάξει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα όλο το σκηνικό του ματς. Ζήσαμε όλοι, εντός και εκτός γηπέδου, το συναίσθημα που κάνει το ποδόσφαιρο το νούμερο ένα άθλημα στον κόσμο.»
🔹 «Έτυχε να είμαι ο πρωταγωνιστής – εύχομαι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια»
«Έτυχε εγώ να γίνω πρωταγωνιστής σε αυτό το ματς, όμως αυτό είναι μόνο η αρχή. Εύχομαι να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και όσο μεγαλώνω να ζω πιο έντονα την κάθε στιγμή που αγωνίζομαι.»
🔹 «Επόμενος στόχος, θετικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ Ασπροχώματος»
«Την επόμενη Κυριακή έχουμε ένα εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον αξιόμαχο ΠΑΟΚ Ασπροχώματος. Θα προσπαθήσουμε μέσα στην εβδομάδα να προετοιμαστούμε καλύτερα από τα δύο πρώτα παιχνίδια, ώστε να πάρουμε τη νίκη.»
Με αυτή τη σπουδαία ανατροπή, η ΑΕ Αβίας δείχνει πως διαθέτει προσωπικότητα, ψυχή και πίστη, ενώ ο Δημήτρης Γαλανόπουλος, πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος με 4 γκολ, αποδεικνύει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει την ομάδα του ψηλά στη φετινή σεζόν της Β’ Τοπικής Μεσσηνίας.

