Ημέρα συγκίνησης και περηφάνειας για το Διαβολίτσι!
Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου επέστρεψε επιτέλους στο δικό του γήπεδο, μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια απουσίας, και υποδέχθηκε τον Μεσσηνιακό Γ.Σ., με το ματς να ολοκληρώνεται ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).
Η επιστροφή στο «σπίτι» σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την ιστορική ομάδα του χωριού, που παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες των τελευταίων ετών, δεν λύγισε.
Όπως τονίζει η διοίκηση του συλλόγου στην ανακοίνωσή της, το χωριό δεν είχε τη χαρά να ζήσει την παρουσία του ΑΟΔ στη Γ’ Εθνική, κάτι που – όπως σημειώνεται – «έτσι κάποιοι το ήθελαν, μπερδεύοντας στο φτωχό μυαλό τους την πολιτική με το ποδόσφαιρο».
Παρά τις όποιες δυσκολίες, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στάθηκε όρθιος, άντεξε στα χρόνια της απομόνωσης και επιστρέφει πλέον πιο δυνατός, αγωνιζόμενος στην Α’ Τοπική Κατηγορία Μεσσηνίας, με στόχο να ξαναχτίσει πάνω στα γερά θεμέλια που τον καθιέρωσαν ως μία από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Η εικόνα των παικτών και των φιλάθλων να πανηγυρίζουν μαζί την επιστροφή στο γήπεδο, ήταν η καλύτερη απόδειξη πως ο ΑΟΔ δεν είναι απλώς μια ομάδα — είναι κομμάτι της ψυχής του χωριού.


