Η Καλαμάτα ξεκινά τον σχεδιασμό της για την επιστροφή στη Super League, με τον Ντανιέλ Μπατίστα να βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας. Ο Γιώργος Πρασσάς ήρθε σε συμφωνία με τον παλαίμαχο επιθετικό των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού.
Μετά τους πανηγυρισμούς για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, στη «Μαύρη Θύελλα» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην επόμενη ημέρα και στη στελέχωση του συλλόγου ενόψει της απαιτητικής νέας σεζόν. Η προσθήκη του Μπατίστα αποτελεί την πρώτη σημαντική κίνηση αυτής της μεταβατικής περιόδου.
Η υπόθεση Μπατίστα, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τη διοίκηση της Καλαμάτας. Οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται ήδη για την κάλυψη των θέσεων του τεχνικού διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, αλλά και του προπονητή που θα διαδεχθεί τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο.
Πηγή: monobala.gr

