Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Γ Εθνική > Αποχώρησε ο Κουρμπανάς
Γ Εθνική

Αποχώρησε ο Κουρμπανάς

admin
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2026
admin

Δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Κορίνθου.

 

Με μια γραπτή του δήλωση ο Νίκος Κουρμπανάς, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα της Κορίνθου μετά από δυο χρόνια συνεργασίας. Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής, ανέφερε μέσα από μια μακροσκελή ανακοίνωσή του τα εξής:

«Θα ήθελα να κάνω έναν απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε και μέσα από αυτόν θα προσπαθήσω να δώσω κάποιες απαντήσεις στις εκατέρωθεν ανακοινώσεις της διοίκησης και των παικτών. Μετά το θάνατο του Αλέξη Κούγια, υπήρχε μία αναστάτωση και γενικότερα μία ανησυχία για το μέλλον της ομάδας. Το καλοκαίρι μέσα από Γενικές Συνελεύσεις δεν μπόρεσε να βρεθεί λύση και χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Με την παρέμβαση του δημάρχου του κ. Σταυρέλη βρέθηκε η διοίκηση του κ. Μουρούτσου για να μπορέσει η ομάδα να ξεκινήσει. Μετά από συζητήσεις που είχαμε εγώ με τους ποδοσφαιριστές από τον κορμό της προηγούμενης περιόδου, αποφασίσαμε να περιμένουμε μέχρι να βρεθεί λύση, διότι δεν μπορούσαμε να αφήσουμε την ομάδα στον αέρα. Βέβαια αυτό εμπεριείχε και το ρίσκο, αν κάτι πήγαινε στραβά, να μην καταφέρουν οι παίκτες να βρουν ομάδα και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία και μετά τον σχηματισμό της νέας διοίκησης, προσπαθήσαμε να μείνουν όλα αυτά τα παιδιά του περσινού κορμού, με εξαίρεση δυστυχώς δύο-τριών περιπτώσεων, που θέλαμε να μείνουν, αλλά δεν προέκυψε οικονομική ταύτιση μεταξύ αυτών και της διοίκησης. αποχώρηση του Όσκαρ που ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας και τους τραυματισμούς (βεβαίως έχει ευθύνη και η τεχνική ηγεσία) προσπάθησαν να είναι πλήρως ανταγωνιστικοί, παρόλο που κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε θέσεις διαφορετικές από αυτές που έπαιζαν.

Σε όλη αυτή την περίοδο λοιπόν, η διοίκηση της ομάδας κάλυψε τους μισθούς μέχρι τον Δεκέμβρη. Σε ό,τι αφορά τα ενοίκια και τα οδοιπορικά που γίνεται λόγος στις ανακοινώσεις, η ομάδα έχει έρθει πολύ κοντά στην πλήρη εξόφληση, όπως και η διαμονή και η διατροφή ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.

Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό που δεν υπήρχε επαναλαμβάνω ήταν η χημεία και η ουσιαστική επαφή με εκπροσώπους της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό προκαλούσε ανασφάλεια και ανησυχία στα αποδυτήρια και αποτελεί πάντα για μία ομάδα σοβαρό πρόβλημα. Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν στο οικονομικό, μπαίνοντας η ομάδα στα πλέι οφ ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά και μέσα από την προσπάθεια που έγινε, πήρε την τέταρτη θέση και με διαφορά πέντε βαθμών από τον Μιλτιάδη.

Για τους μισθούς που εκκρεμούν, εκπρόσωπος της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα υποσχέθηκε πριν τη λήξη της σεζόν για λογαριασμό της διοίκησης, εξόφληση σε όλους κι όλων των δεδουλευμένων σε εύλογο χρονικό διάστημα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό που έχω να πω είναι ότι πρέπει να υπάρξει μία συνεννόηση με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, τους φροντιστές και με εκατέρωθεν υποχωρήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να προκύψει μία τελική συμφωνία για τις οικονομικές εκκρεμότητες, να δοθούν κάποια χρήματα και να συνεχίσουν όλοι μπροστά.

Από τη στιγμή που η διοίκηση θα συνεχίσει να διοικεί και την επόμενη χρονιά, είναι υποχρεωμένη να κλείσει τις εκκρεμότητες της. Από την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τις δύο διοικήσεις για την τιμή που μου έκαναν να είμαι για δύο σεζόν στην τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας της Κορίνθου, της πόλης μου και να δηλώσω ότι αποχωρώ. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν μαζί μου τις δύο χρονιές, προσπάθεια σημαντική για μένα, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Βορινιώτη γιατί η βοήθεια του ήταν μεγάλη, σημαντική και απαραίτητη, «τρέχοντας» την καθημερινότητα της ομάδας, τον Γενικό Αρχηγό κ. Τ. Γκιούλη, τους συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ, το ιατρικό τιμ και τους φροντιστές. Και τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, για την αγάπη που μου έδειξε και τη συμπαράσταση στο πρόσωπο μου και τη συνολική του βοήθεια προς την ομάδα. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ, ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
admin 27 Μαΐου 2026 27 Μαΐου 2026
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε η λειτουργία των θερινών προγραμμάτων εκμάθησης των ακαδημιών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας “Ο Ποσειδών”
Επόμενο άρθρο «Βόμβα» με Καρύδη ο Διαγόρας Κοπανακίου
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Γ Εθνική

Δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση του Αρη Πετρούπολης

26 Μαΐου 2026
Γ Εθνική

Οριστικό – Οι 61 ομάδες που πήραν την άνοδο στην Γ’ Εθνική

25 Μαΐου 2026
Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Οι 59+2 που κέρδισαν την άνοδο

22 Μαΐου 2026
Γ Εθνική

ΠΑΣ Πύργος-Ζάκυνθος: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της διακοπής

21 Μαΐου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?